Kahramanmaraş’ta geçirdiğim 6 yıl boyunca, sadece bir görev üstlenmedim aynı zamanda bu kadim şehrin ruhuna, insanına ve yarınlarına hizmet etmenin onurunu yaşadım. 

Pandemi ve depremin yaralarını sarmak için büyük bir gayretle çalışırken, aynı zamanda Kahramanmaraş’a değer katacak birçok projeyi hayata geçiren güçlü bir kadronun parçası oldum.

Bu yolculukta, önceki dönem AK Parti İl Başkanımız, şimdi ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız olan kıymetli Başkanım Sn. Fırat Görgel ile omuz omuza çalışmanın bahtiyarlığını yaşadım. 

Onun azmi, samimiyeti ve Kahramanmaraş’a olan sevdası, hepimize güç verdi. Kendisine ve birlikte çalıştığım tüm dava ve çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

Kahramanmaraş’a olan sevgim, bu şehre hizmet etmenin gururu ve burada kurduğum dostluklar benim için her zaman baki ve en kıymetli hatıralar olarak kalacak. 

Her şey için sonsuz şükranlarımı sunuyor, Kahramanmaraş’ın yarınlarının bugününden daha da güzel olacağına yürekten inanıyorum.”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de yaptığı paylaşımda, “Genel Sekreterimize, Rüstem ağabeye görev süresi boyunca şehrimize katkıları için teşekkür ediyorum. Rabbim yolunuzu hep açık etsin” ifadelerini kullandı.

Bayram tatilinin ilk günündeki kazalarda 5 kişi öldü Bayram tatilinin ilk günündeki kazalarda 5 kişi öldü

Keleş, özellike 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş Depremlerinin koordinasyon sürecinde aktif rol almıştı.

Whatsapp Görsel 2025 03 27 Saat 07.49.46 Bac7E099Whatsapp Görsel 2025 03 27 Saat 07.49.46 25A9E0AfWhatsapp Görsel 2025 03 27 Saat 07.49.45 18597719Whatsapp Görsel 2025 03 27 Saat 07.49.45 E0Bcaf1A