DEVA Partisi İl Başkanı Başnuh’dan Ramazan Bayramı mesajı DEVA Partisi İl Başkanı Başnuh’dan Ramazan Bayramı mesajı

KEFEK Başkanı ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı, AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve TÜGVA İstanbul Yönetim Kurulu üyeleri, bayram öncesi Tenzile Erdoğan’ın kabri başında bir araya geldi. Ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Ziyarete, KEFEK Başkanı Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Çetin, AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Serdar Akgün, yönetim kurulu üyeleri ve TÜGVA İstanbul temsilcileri katıldı. Ziyarette, Tenzile Erdoğan’ın fedakârlığı ve anneliği bir kez daha anılarak, onun yetiştirdiği evladının mazlumların umudu haline geldiği vurgulandı.

Ziyarette konuşan KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan, “Bugün burada, yüreğimizde tarifsiz bir sevgi ve saygıyla, Tenzile Annemizin kabrinin başında bir aradayız. Yüreği evlat sevgisiyle çarpan, duası her daim evladının yolunu aydınlatan bir anne… “Yüreğim ağzımda bekliyordum Tayyibimi... Ama o, ne kadar ‘gitme’ desem de dinlemez, inandığı davada mücadelesine devam ederdi”, diyen fedakâr bir anneydi. Senin yetiştirdiğin evlat, senin dualarınla, senin sevginle büyüdü Tenzile Anne. Dünya üzerindeki mazlumların, mağdurların umudu oldu. Kimsesizlerin kimsesi, zalimlerin korkulu rüyası oldu. Allah senden razı olsun, mekanın cennet olsun Tenzile Anne,” dedi.

Erdoğan, İslam’da annelerin kutsal bir yere sahip olduğunu belirterek, “‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ anlayışını rehber edinen bir dinin mensuplarıyız. Annelerimiz bizim için kutsaldır, onların değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Bu yüzden, annelerimize edilen hakaretlerin her zaman karşısında durduk, durmaya da devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında, ahirete irtihal eden tüm anneleri rahmetle anan KEFEK Başkanı Erdoğan, “Tenzile Annemizin şahsında, tüm annelerimize Rabb’imden rahmet diliyorum. Onların duaları, sevgisi, fedakârlığı hepimizin yolunu aydınlatıyor. Rabb’im hepsine gani gani rahmet eylesin, makamlarını ali eylesin,” diye dua etti.

Ziyaretin sonunda, katılımcılara teşekkür eden Erdoğan, “Bayramımız mübarek olsun, Allah’a emanet olun,” diyerek sözlerini tamamladı. Katılımcılar, Tenzile Erdoğan’ın kabri başında dua ederek ziyareti sonlandırdı.

Thumbnail 1.4-21.3-121.2-141.1-13