Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca zengin bir etkinlik programı düzenledi. 

Muhtarlardan ortak bayramlaşma programı Muhtarlardan ortak bayramlaşma programı

Serdivan Kültür Sanat tarafından Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikler her yaş grubundan vatandaşın ilgisini çekti ve Ramazan gecelerine renk kattı. Çocuklara yönelik konserler, tiyatrolar ve çok çeşitli gösteriler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında söyleşi ve dinleti programları da büyük ilgiyle izlendi.

Özel Konuklar

Ramazan ayına özel hazırlanan etkinliklerde şair ve yazar Nurullah Genç, Yazar Merve Gülcemal ve televizyon programcısı Serdar Tuncer söyleşileri vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Ayrıca Abdullah Uysal, Ferdi Koç, Ahmet Gençer, Fatih Acar ve Tarık Genç gibi isimlerin verdiği Tasavvuf Musikisi konserleri dinleyenleri mest etti.

Enderun Namazı

Progmalar çerçevesinde ayrıca Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın da katılımıyla Sapak Camii'nde Enderun usulü teravih namazı kılındı. Mehmet Kemiksiz ve Enderun Hafızları’nın eşsiz tilavetleri eşliğinde kılınan teravih namazı, cemaate manevi bir atmosfer sundu.

Fuar Hazırlığı

Söyleşi ve konserler, tiyatro gösterimleri ve çocuklara yönelik çok çeşitli programlarla Ramazan ayının dolu dolu geçmesini sağlayan Serdivan Kültür Sanat, şimdi ise Kitap Fuarı'na hazırlanıyor. 4-13 Nisan tarihleri arasında Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan fuar, Türkiye’nin önde gelen yayınevleri ve yazarlarını ağırlayacak.