Azranur Bahar

Adapazarı Belediyesi, şehir hayatını modernleştirme ve mahalle sakinlerine konforlu yaşam alanları sunma vizyonu doğrultusunda bir projeyi daha hayata geçirdi. 

Korucuk Mahallesi’ne kazandırılan Kapalı Pazar Yeri, bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış coşkusuna, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın şehre yansıması olarak saat 19.00’a kadar sürecek renkli bir Çocuk Şenliği eşlik edecek.

Korucuk Mahallesi’ne kazandırılan Kapalı Pazar Yerinin açılış töreninde konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, “Tüm vatandaşlarımıza çağrımızdır: Yarının güvenliği için bugünden adım atalım, kentsel dönüşümü hep birlikte inşallah başaralım,” dedi.

Korucuk Kapalı Pazar Yeri açıldı Korucuk Kapalı Pazar Yeri açıldı

Başkan Işıksu, Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen ve Sakarya’da da hissedilen 6.2 büyüklüğündeki depreme de değindi. Şehirde herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığını belirten Işıksu, “Allaha şükür herhangi bir olumsuzluğumuz olmadı. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte gün boyunca hemşehrilerimizle beraberdik. İstanbul’umuza destek araçlarımızı gönderdik. Afetlere hazır, dirençli bir şehir için evlatlarımızın daha güvenli yarınları adına, şehir aidiyetiyle hep birlikte kararlı adımlarla kentsel dönüşümde ortak hedefe doğru yürümek mecburiyetindeyiz,” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2025 04 25 At 14.50.561Whatsapp Image 2025 04 25 At 14.58.59Whatsapp Image 2025 04 25 At 14.48.43Whatsapp Image 2025 04 25 At 14.50.56