Tribünde baygınlık geçiren Hendekspor taraftarı hastaneye kaldırıldı Tribünde baygınlık geçiren Hendekspor taraftarı hastaneye kaldırıldı

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba ve ASKF yöneticileri, Sakarya'ya yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz'U makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, İl Müdürü Cemil Boz'a yeni görevinde başarılar dilenirken, Sakarya’daki sporun gelişimi, amatör kulüplerin desteklenmesi ve gençlerin spora teşvik edilmesi gibi konular ele alındı.

Ziyarette, spor tesislerinin durumu, amatör kulüplere yönelik destekler ve sporun yaygınlaştırılması konularında fikir alışverişinde bulunuldu. ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya’nın amatör spor alanındaki potansiyeline vurgu yaparak, kulüplerin daha iyi şartlarda faaliyet göstermesi için tesisleşme, organizasyonlar ve malzeme desteği gibi konuların önemini belirtti.

İl Müdürü Cemil Boz, Sakarya’da sporun gelişimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, ASKF ile ortak projeler geliştirmeye açık olduklarını belirtti.

Başkan Yaşar Zımba, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Sakarya’da sporun gelişmesi adına üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. İl Müdürümüz Cemil Boz'a yeni görevinde başarılar diliyor, spora ve sporculara olan desteğiyle güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleri ve ziyaret hatıralık takdimleri ile sona erdi.