Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan kültür sanat etkinlikleri Kent Orkestrası’nın konseriyle devam edecek.

Müzikseverlere davet

12 Nisan Cumartesi günü Karasu SGM’de düzenlenecek konserde Kent Orkestrası, birbirinden özel eserleri seslendirecek. Geniş repertuvarı ve yüksek performansıyla dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak konsere tüm müzikseverler davet edildi.

Ücretsiz katılım

Başkan Çelik: “Serdivan, her gün yeniden keşfedilmeyi hak eden bir değerdir” Başkan Çelik: “Serdivan, her gün yeniden keşfedilmeyi hak eden bir değerdir”

Konser sonrası ise tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu’nun yazıp yönettiği “Karagöz-Hacivat” adlı gölge oyunu sahne alacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu etkinlikler, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.