CHP Parti Meclisi’nin, partinin cumhurbaşkanı adayının ön seçimle belirlenmesine karar verdiğini hatırlatan Curoğlu, "Ön seçim takvimimiz netleşti. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, 23 Mart’ta yapılacak ön seçimle halkın iradesinin sandığa yansıyacağını duyurdu. Bu süreç, partimizin demokratik işleyişinin en güçlü göstergelerinden biridir." ifadelerini kullandı.
"TÜRKİYE'NİN YOLU AÇIKTIR, CHP İKTİDARA YÜRÜYOR"
Parti içi seçim sürecinin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını belirten Curoğlu, CHP’nin halkın güveniyle yoluna devam ettiğini vurguladı. Curoğlu, "Biz büyük bir mücadeleyle yerel seçimlerde halkımızın desteğini aldık. Şimdi de aynı kararlılıkla çalışarak 2025 erken seçimlerinde iktidara yürümeye devam edeceğiz. CHP’nin demokratik sürecine gölge düşürmeye çalışanlar bilmelidir ki, bu partinin evlatları temizdir, kararlıdır ve halkına güvenmektedir." dedi.
"EMEKÇİLER VE MAĞDURLAR KAZANACAK"
Türkiye’nin geleceğini halkın iradesinin belirleyeceğini ifade eden Curoğlu, "Bu düzen artık değişecek. Yoksulları, emeklileri, emekçileri gözeten bir yönetim anlayışı için mücadelemiz sürecek. CHP kadroları halkın içinde, halkla birlikte yoluna devam edecek. Türkiye, kibirli yöneticilerden kurtulacak, halkına hesap veren, halkıyla birlikte yürüyen kadrolarla buluşacak." diyerek açıklamasını tamamladı.