Sakarya Büyükşehir Belediyesi, engellilerin yaşam kalitesini artırmak ve aileleri bilinçlendirmek amacıyla etkinliklerini hızla sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) “Engelsiz Hayat Atölyesi” kapsamında öğrenim gören özel gereksinimli bireylere doğum günü sürprizi yapıldı. Şubat ayında doğan çocuklar için sürpriz doğum günü gerçekleştirildi.

Renkli görüntüler

Organize edilen doğum günü buluşması, muhteşem bir etkinliğe dönüştü ve renkli görüntüler ortaya çıktı.

Mutfak sınıfında yapılan pastaları üfleyerek yeni yaşını kutlayan özel çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

“Engelsiz bir gelecek için…”

Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Özel gereksinimli bireylerin sosyal yaşamda daha aktif bir yer alması ve kendi potansiyellerini ortaya koyması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Onların mutluluğu bizim de heyecanımızı artırıyor ve yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Engelsiz bir geleceği hep birlikte inşa etmek dileğiyle” denildi.

Karapürçek Belediyesi yeni iş makinesini filosuna kattı Karapürçek Belediyesi yeni iş makinesini filosuna kattı

Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen Engelsiz Hayat Atölyeleri’nde özel çocuklar her gün farklı deneyimler yaşıyor.