Olay, gece saat 01.20 sıralarında Karasu-Kocaali yolu Küçükkarasu Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Sakarya İtfaiyesi’nde staj yapan ve Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü öğrencisi olan 21 yaşındaki Ercüment Solmaz, kız arkadaşının yanına gitmek üzere 06 FDM 778 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Bu sırada, plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil arkadan çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle motosikletiyle birlikte metrelerce sürüklenen Solmaz, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden hızla kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayla ilgili güvenlik kamerası ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarını inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda kazaya karışan aracın 34 *** plakalı otomobil olduğu ve sürücüsünün 38 yaşındaki H.B. olduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri, şüpheli H.B.’yi saat 04.00 sıralarında Kocaali ilçesinde saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı. Kazaya karışan otomobil de ele geçirildi. Yapılan alkol testinde H.B.’nin 156 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Bilecik'te motosiklet ile otomobil çarpıştı, 1 kişi yaralandı Bilecik'te motosiklet ile otomobil çarpıştı, 1 kişi yaralandı

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.